EnergoSys 2012 logo
Legújabb híreink
 • Az EcoShopping projekt sikeres befejezés
  2018.03.07 20:01

  Az Európai Bizottság megküldte EcoShopping projektünk elfogadó levelét! Ezzel sikeresen lezártuk az elmúlt 4 év kutatási munkáját, melyben kereskedelmi épületek felújításához fejlesztettünk ki új technológiai és eljárási megoldásokat, 14 európai kutatóintézet és kkv, illetve egy tajvani egyetem közreműködésével.

 • Lakóépületek energiahatékonyságát
  2018.03.07 19:58

  Részt vettünk Pozsonyban az Európai Bizottság által szervezett workshopon, melynek címe: „Workshop on Provision of Highly Efficient Heating and Cooling Solutions for Residential Buildings with Focus on Eastern EU Member States”, ahol bemutattuk a lakóépület-szektorban elért projektjeinket és eredményeinket.

 • Elkezdődött épületvezérlési prototípus
  2018.03.07 19:54

  Elindult az Ernyővezérlés és Épület Energiaoptimalizáló Rendszer nevű projektünk! Az elkövetkező másfél évben a Széchényi 2020 program támogatásával Debreceni telephelyünkön kifejlesztjük saját épületvezérlő rendszerünk prototípusát, amely egyedülálló módon egy központi épületvezérlőben képes integrálni közösségi és kereskedelmi épületek akár meglévő, akár új épületgépészeti és épületvillamossági rendszereit.

 • Boldog karácsonyt!
  2017.12.18 15:17

 • EcoShopping workshop
  2017.09.13 14:25

  Budapesten rendeztük meg EcoShopping projektünk műhelymunkával egybekötött záró találkozóját 2017. 30-án. A műhelymunka részeként az EcoShopping projekt képviselői ismertették az elért eredményeket, ez követően pedig a kereskedelmi épületek piacának résztvevőivel panelbeszélgetést tartottunk.

 • Díjat nyert a felújított IKVA Áruház
  2017.09.13 14:24

  Az EnergoSys Zrt. által vezetett EcoShopping projekt keretében energiahatékonysági felújításon átesett soproni IKVA Áruház elnyerte a CommONEnergy projekt által meghirdetett, legjobb fenntartható épületnek járó „Sustainable Building Challenge” díjat a „Super” kategóriában.

 • Robot az Ikva áruházban
  2017.06.14 23:00

  Robot az Ikva áruházbanNe lepődjön meg senki, ha egy embernagyságú robot sétál vele szembe az IKVA áruházban!Az IKVA áruházba látogató vásárlók az üzlet emeletére érve egy embermagasságú robottal találhatják szembe magukat, aki a sorok között sétál.

 • Győri energiahatékony felújítátás
  2017.05.28 10:34

  Befejeződött a Győr, Lahner u. 4-6-8 cím alatti társasház energiahatékony felújítása, amelyben az Energosys fővállalkozó kivitelezőként vett részt.

 • ECTP projektekről szóló beszámolója
  2017.05.28 10:29

  Kollégáink rész vettek Brüsszelben az ECTP (Energy Efficient Building Committee) éves energiahatékony épületekre vonatkozó projektértékelő találkozóján. Az ECTP projetekről szóló beszámolója letölthető az ECTP portáljáról a következő linken: .

 • IKVA áruház energiahatékonysági ért.
  2017.05.28 10:23

  Zajlik a soproni IKVA áruház energiahatékony felújításának értékelése. Az áruházon végrehajtott hőszigetelésről készült  3D modellezéssel készült termografikai video elérhető youtube-on, az alábbi linken: .

 • Innovációs nap a győri egyetemen
  2017.05.28 10:19

  A KNI Kft-vel közösen bemutattuk  EasyGreen technológiánkat a Nyugat-dunántúli Regionális Innovációs Kiállítás és Találmányi Vásáron.

 • CIMG5800.JPG Győri 40 lakásos társasház felújítás
  2017.05.28 10:13

  Befejeződött Győrben, a Szőnyi u. 10-12 szám alatti 40 lakásos társasház energetikai felújítása. A lakóközösség a ZBR pályázaton nyert támogatást épületük felújításához, amelyben az EnergoSys fővállalkozó kivitelezőként vett rész.

 • Robi a mobil robot
  2017.05.28 10:09

  Robi működésben: Az EcoShopping projekt keretében kifejlesztett mobil robot már megtekintehető élőben, működés közben a soproni IKVA Áruház első emeletén.

 • IMG_20170223_105920.jpg EcoShopping konzorciumi találkozó
  2017.05.28 10:06

  Megtartottuk nemzetközi kutatás-fejlesztési projektünk, az EcoShopping nyolcadik konzorciumi találkozóját, melyre most hazánkban, Sopronban került sor.

 • Magyar Termék Nagydíj
  2017.05.28 10:03

  2016-ban 19. alkalommal adták át a Magyar Termék Nagydíjakat a Parlament Felsőházi Termében. Az idei pályázat az innovatív szemléletre, a fenntartható fejlődés biztosítására, kulturális eseményekre, kreatív megoldásokra és mindenekelőtt a minőségre helyezte a hangsúlyt.

 • Beruházással csökkenthető a távfűtés díj
  2017.05.21 22:08

  Befejeződött Sopronban a Juharfa utca 1-3 fűtéskorszerűsítési felújítása, amely a városban eddig nem alkalmazott konstrukcióval épült meg.

 • Otthonteremtési Mintaprojekt
  2017.05.21 22:05

  Győr Megyei Jogú Város támogatásával 2011-ben kezdetét veszi Győrben a Raab-Sol Épületenergetikai, Klímavédelmi és Otthonteremtési Mintaprojekt, melynek keretében 10 panelépület 325 lakását újítják fel.

 • Lezárult a Raab Sol
  2017.05.21 22:00

  2010-ben az Energosys Zrt. a Győr Megyei Jogú Város Önkormányzatával folytatott több éves együttműködés eredményei alapján, Raab-Sol Mintaprojekt néven egy új épületenergetikai koncepciót dolgozott ki.

 • Raab-Sol projekt
  2017.05.21 21:37

  A Cuha utcában majdnem ugyanazokat a korszerűsítéséket sikerült elvégezni egy hónap alatt, amelyek az Erfurti úton több ütemben, 10 év alatt valósultak meg.

 • Presztízs díj átadó
  2017.05.21 15:17

  Már tizenkettedik alkalommal adták át csütörtök este Győr - Moson - Sopron megye legrangosabb gazdasági, közéleti elismeréseit, a Presztízs - díjakat.

Facebook

Itt lesz majd a facebook link, vagy tetszik gomb.

EasyGreen Solutions

Az EasyGreen Solutions márkanév első terméke egy zöld energia megosztási rendszer, melynek segítségével a közösségi tulajdonban lévő napenergia erőmű által termelt megújuló energiát, meghatározandó cél szerint és mértékben hozzáférhetővé teszi a közösséghez tartozó, ill. csatlakozni kívánó fogyasztók között oly módon, hogy a fogyasztó átkapcsolásával az eredeti szolgáltató kapcsolat és szolgáltatás megmarad.

A fogyasztott eredeti energia és a megújuló energia mennyisége mérhető és elszámolható.

Elsőként a Közösségi épületekben (lakóépületek, kereskedelmi és Irodai épületek) használható „Zöld Konnektor” elnevezésű termékünk került ilyen márkanév forgalomba, amely előtervezett szabályok szerint osztja meg a napelemek által termelt energiát a közös helyiségek valamint az önálló helyiségek (irodák, lakások, boltok) közé.

Az újszerű szemlélet az energia-hatékonysági stratégia fókuszába a felhasználók igényeit és elvárásait helyezi, és hosszabb távon érvényesíti egyaránt az energia-megtakarítást és a belső környezet minőségét növelő intézkedések céljait. 

A zöldenergia optimalizáló rendszer olyan vezérlő eszköz, mely a helyileg termelt illetve a hálózatból beszerzett zöldenergia felhasználását optimalizálja. A rendszer az alábbi szempontokat érvényesíti funkciójának teljesítéséhez:

 • Maximalizálja a zöld energia felhasználását az épületen belül, különös tekintettel az önálló felhasználók (lakások, üzletek, irodák, illetve közös helyiségek és közös gépészeti rendszerek) időben meghatározott igényeire.
 • Optimalizálja a zöld energia felhasználási költségeket. és csökkenti a beruházások megterülési idejét
 • Méri és figyelemmel kíséri a zöldenergia felhasználását, annak költségeit illetve a CO2 kibocsátás-csökkenést.
 • A rögzített fogyasztási és emissziós információt a felhasználói platform által meghatározott formában és szerkezetben bocsájtja a felhasználók rendelkezésére.

Ennek első kifejlesztett és már a piacra bevezetett termékünk a SMART EasyGreen Energia megosztó, melynek segítségével az energia fogyasztók optimalizálni tudják a napenergia annak hasznosítását. Előnyei:

 • Kipróbált megoldás
 • A maga ura lesz: független fogyasztó
 • Zöld energiával üzemeltetheti a ventilációs rendszert, a liftet és a közterek világítását!
 • Ezen felül: a lakása villamos energia ellátásának is jut, legalább 50-60 %-ában!
 • Minden lakása egyenlő teljesítményhez jut!
 • Nagy üzembiztonság
 • Minimális karbantartás
 • Online nyomon követés

Rendszerünk hatékonyságának elismeréseként cégünk elnyerte a 2016.évi Magyar Termék Nagydíjat valamint a Klímabarát Termék Nívódíjat.


EasyGreen Solutions

Képek száma: 2